ღ ღ.•°منتــديــاات روحــي تــحـــبـكـــ °•. ღღ -



انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ღ ღ.•°منتــديــاات روحــي تــحـــبـكـــ °•. ღღ -

ღ ღ.•°منتــديــاات روحــي تــحـــبـكـــ °•. ღღ -

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اهــلا وسـهلا بزووارنــا واعضــائـنــا ان مــاشــالكـم المنتدى عيونـا تشيلكـــم


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ•

    avatar
    ????
    زائر


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• Empty • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ•

    مُساهمة من طرف ???? الجمعة ديسمبر 04, 2009 8:12 pm

    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

    المقــــادير

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160653x


    طماطم مفرومه ناعم
    ثوم طازج
    جبنة موزاريلا مبشورة
    جبنه رومي او بارميجانو مبشورة


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P11606622x

    لحمة مفرومة
    زيت زيتون
    زبدة
    مكرونة أقلام زي اللي في الصورة
    وطبعا ملح وفلفل




    الكميات انتي تحدديها مثل ماتحبي

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160686x

    نسلق المكرونه في ماء مغلي وقليل زيت و ملح وفلفل
    نصفيها ونشطفها بالماء


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160673x


    في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم
    وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160683x


    ثم نضيف الطماطم ونقلبها ونتركها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقة
    لحد ما قوامها يثخن

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160687x



    ثم نبدأ نقلب المكرونة مع الجبنة الرومي المبشورة وملعقتين زبدة سايحة

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160690x

    ونرصها بالشكل ده في صينية جوانبها ممكن تنفتح
    وطبعا ما ننسى ندهن الصينية بالزبدة الأول ونرش القاعدة بالبقسماط
    الناعم حتى تطلع بسهولة

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160697x


    بعد ما اللحمة تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونة ونحاول نحشي
    كل وحدة باللحمة


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160699x


    لاتتركوا وحدة فاضيه لأنه هايأثر علي الشكل النهائي
    زي ما حصل معايا


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160703x


    في الاخر نحط الجبنه الموزاريلا علي الوجه



    بعد ما نرش الجبنه علي الوجه


    ندخلها الفرن



    نتركها حوالي 10 او 15 دقيقه الى ان تسيح الجبنة والوجه يحمر


    نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جنبها



    دا شكلها من فوق

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160714x


    ومن الجنب


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160711x


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160708x


    ملحوظه : شوفوا الاثنين الفاضيين الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو محشيين لحمة


    عشان كده راعوا انكم تحشوها كلها


    دي قطعة لاول وحدة ترد علي الموضوع

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160728x


    و من قريب



    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• P1160739x




    بالهنا والشفاء

    بنوته كيوت
    بنوته كيوت
    عضو جنان


    عدد المساهمات : 156
    تاريخ التسجيل : 30/11/2009
    المزاج :

    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• Empty رد: • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ•

    مُساهمة من طرف بنوته كيوت الخميس ديسمبر 10, 2009 6:30 am

    وااااااااااااااااو روووعـــــه
    اكلات حقــت سمـرررررررره
    وربي روووعـه
    يالغااالــي
    تحيااتي
    avatar
    ????
    زائر


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• Empty رد: • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ•

    مُساهمة من طرف ???? الأحد ديسمبر 13, 2009 3:18 am

    مشكووور على المروور

    ونورت

    تحيااتي
    avatar
    ????
    زائر


    • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ• Empty رد: • ミ乂 كَيِكَــة الْمَكَروُنَه بْاللَحْمـ َ‘ََ 乂ミ•

    مُساهمة من طرف ???? الأحد ديسمبر 13, 2009 4:32 am

    واو روعه مره
    ومشكور على الصور المميزه وإن شاء الله لا ننحرم منك يالغالي

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 06, 2024 1:04 pm